Home | Wie zijn wij? | Nieuws | Historie | Nieuw Bestemmingsplan | Sprokkelbosch na 2015
Fotoboek | Media | Gastenboek | Contact

Nieuws

TEST

test
Geplaatst op 11 Jan 2010 door behoud


Raad Schrapt Sprokkelbosch als bouwlocatie


Geplaatst op 26 Sep 2008 door maurice


Raad schrapt Sprokkelbosch als bouwlocatie

Zo luidde de kop van het artikel in het Brabants Dagblad van 25 september jongstleden !
En inderdaad; na een lange avond op een volle publieke tribune te hebben doorgebracht,luisterend naar o.a. het goed onderbouwde betoog van ons mede actielid Rolf en het prima betoog van de wijkraden, spraken alle politieke partijen van de raadscommissie zich uit tegen de bebouwing van het Sprokkelbosch !
Dit na een lange discussie tussen de verschillende politieke partijen waarbij het vooral ging over de keuze van de verschillende woonlokaties
Wij zijn ontzettend blij met deze duidelijke uitspraak van de politieke partijen tijdens de ROB commissievergadering van 24 september .
Maar na het nagenieten van dit succes is het ook weer zaak om aan de slag te gaan en wel met het verder ontwikkelen van plannen voor het in ere herstellen van de natuurwaarden in dit gebied en het verder ontwikkelen van plannen ter verhoging van de recreatieve waarde van het gebied, zodat in de toekomst veel inwoners van dit prachtige stukje natuur kunnen gaan genieten!
Het begin van deze plannen is al gemaakt . Binnen 2 tot 4 weken zullen wij in gesprek gaan met gemeente, raadsleden , groenorganisaties en de wijkraden voor een verdere opzet en uitwerking van de plannen. Wij houden u op de hoogte!
Geplaatst op 26 Sep 2008 door maurice


Raadscommissie gaat op 24 september praten over Het Sprokkelbosch

Na een periode van vakantie is het nu weer tijd om in actie te komen.

Op woensdag 24 september is er een commissievergadering van de gemeenteraad waarin de nota Wonen en Werken na 2015 zal worden besproken en waar dus ook gesproken gaat worden over de toekomst van het Sprokkelbosch !

Aanvang van deze vergadering is 19.30 uur. De lokatie is : Leuvenzaal Bestuurscentrum , gemeentehuis ’s-Hertogenbosch. (ingang aan de achterkant van het gemeentehuis)

Wij als werkgroep zullen deze avond natuurlijk aanwezig zijn en gebruikmaken van inspreekrecht. Maar ook u kunt door uw aanwezigheid HET BEHOUD VAN HET SPROKKELBOSCH steunen !

En u kunt gebruikmaken van inspreekrecht en daarbij uw standpunt mondeling duidelijk maken. U dient zich daarvoor uiterlijk 24 uur voor de vergadering schriftelijk aan te melden bij de secretaris van de commissie ROB , mw Wehrung.

Wij blijven strijden voor HET BEHOUD VAN HET SPROKKELBOSCH en rekenen wederom op uw steun !
Geplaatst op 26 Sep 2008 door maurice


Content Management Powered by CuteNews
behoudsprokkelbosch.nl 2008 | [Nieuws] | By mauricedebekker.nl